Buletin statistic lunar

Buletinul statistic lunar cuprinde atât indicatori de sinteză la nivel naţional, cât şi principalii indicatori economico-sociali la nivel regional si judeţean, oferind o imagine sintetică cu privire la starea socio-economică a regiunii NORD-VEST si a judeţului.

         Începând cu numărul 1 din ianuarie 2015, Buletinul Statistic Lunar realizat de Direcţia Regională de Statistică Bistriţa-Năsăud conţine o secţiune de prezentare a principalilor indicatori economico-sociali la nivelul Regiunii Nord-Vest.

Publicaţia poate fi un instrument util atât organelor administraţiei locale, factorilor de decizie la nivel judeţean şi regional dar şi opiniei publice, oferind informaţii utile şi cu grad ridicat de sinteză. Aceste informaţii pot fi utilizate ca bază a deciziilor de dezvoltare social-economică în prezent şi în perspectivă.

Determinarea principalilor indicatori la nivel regional şi judeţean şi prezentarea lor sistematică se vor constitui într-un instrument util de analiză socio-economică în perspectiva abordărilor viitoare de dezvoltare şi descentralizare teritorială.

BULETIN STATISTIC LUNAR, noiembrie 2019:
Web Analytics